CMNTY Platform voor onderzoeksbureaus

Hét all-in-one platform voor elk onderzoeksbureau

Met CMNTY Platform verzamel je kwalitatieve gegevens door meerdere kwalitatieve onderzoeksmethoden te combineren. Je hebt alle activiteiten – werving, projectbeheer en rapportage – binnen één all-in-one oplossing. Daarmee is CMNTY Platform dé onmisbare schakel voor elk onderzoeksbureau. Met eindeloos veel mogelijkheden.

Samen naar tevreden klanten

Je kunt je onderzoeksresultaten delen met je opdrachtgevers of klanten. Hoe je maar wilt en wanneer je maar wilt. Daarmee overtref je hun informatieverwachtingen, ook qua tijd en budget.

Als marktonderzoeksbureau kennen wij jouw wereld als geen ander. Daarom ontwikkelden wij kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden in één platform. Door de combinatie van methodes verhoog je de waarde en de nauwkeurigheid van de gegevensverzameling.

Wij zien ons als partner van onderzoeksbureaus. Wij luisteren, werken samen en leveren. Tegelijk blijven we innoveren zodat jij nog beter en sneller je doelen kunt bereiken. Desgewenst gaan wij technische partnerschappen met je aan om je aanbod substantieel te verbeteren.

Je kunt CMNTY Platform volledig inrichten op de merkboodschap van je klanten. Differentiatie van markten is geen probleem. Je kunt projecten parallel uitvoeren in verschillende geografische gebieden en talen.

Ontdek de kracht van online kwalitatief onderzoek

Wil je kwalitatieve data verzamelen door meerdere onderzoeksmethoden te combineren? Bekijk de mogelijkheden in deze whitepaper.

Download hier