Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland (KVB)

Hoe klantvriendelijk is jouw bedrijf?

Klantvriendelijkheid doet er echt toe. Hoe hoger de score, hoe vaker je daadwerkelijk aanbevolen wordt. Daarom is het niet alleen maar leuk om te weten wie de klantvriendelijkste bedrijven van Nederland zijn. Interessanter is te weten waarom zij door hun klanten als de klantvriendelijkste in hun sector of branche worden gezien. Want daar kan jouw organisatie van leren.

Grootste onafhankelijke publieksprijs voor klantvriendelijkheid

Al sinds 2007 voert MarketResponse jaarlijks een onafhankelijk nationaal onderzoek uit naar de klantvriendelijkheid van Nederlandse organisaties. Het is het grootste, langstlopende en onafhankelijke Nederlandse onderzoek naar klantvriendelijkheid. Jaarlijks verzamelen we circa 50.000 waarnemingen van consumenten die hun oordeel uitspreken over de organisaties waar zij klant zijn. Dat levert een ranglijst op maar vooral ook diepgaand inzicht in waarop klantvriendelijkheid is gebaseerd en welke trends er zijn. Die enorme berg aan data (plus onze ervaring van ruim vijftien jaar) maakt ons dé expert op het gebied van klantvriendelijkheid. Daar kan jouw organisatie van profiteren.

Download de KLANT 2023

De KLANT is een jaarlijkse uitgave van MarketResponse naar aanleiding van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland. In dit magazine lees je alles resultaten van het onderzoek en krijgt veel inspiratie over klantgerichtheid.

Download hier

Download de KLANT 2023

"*" indicates required fields

Naam*

Ieder jaar in mei maken we de winnaars van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland bekend. Bekijk hier de winnaars van de laatste editie van het Klantvriendelijkste Bedrijf van Nederland.

Wil je nog dieper de cijfers van het kwantitatief onderzoek induiken en waardevolle data voor jouw bedrijf en branche opdiepen? Wil je meer weten over de 7 gouden regels van klantvriendelijkheid? Neem dan contact op.

Direct kennismaken?

Gerrit Piksen
Teammanager | Expert Customer insights

[email protected]

+31 6 46 08 73 54

Ook interessant voor jou